De Villa

Villa Coconutdream
Een zeer ruim opgezette villa die zeer recent is opgeleverd. Geniet van het echte Bali, van de villa en van de 5 sterren service van het personeel. De villa is een mix van Balinese architectuur en ongekende luxe. U vindt er alles wat uw hartje begeerd. ​

De villa is zo ingericht dat elke hoek van het huis warmte uitstraalt, waardoor u ook met 2 personen heerlijk in deze villa kan genieten. In de villa heeft u prachtig uitzicht over de mooie rijstvelden en de schitterende natuur van Bali.

In deze villa kunt u kiezen of u in de schaduw of in de zon wilt liggen. De gehele dag is er een fijne zonplek te vinden. Aan het eind van de dag kunt u genieten van de prachtige zonsondergang.

​ De prachtige 4 grote slaapkamers zijn voorzien van een ruim 2-persoons bed (2x2 mtr), de overige 2 slaapkamers zijn uitgerust met een stapelbed en hebben een connecting deur naar de grotere slaapkamers. Ideaal indien u met kinderen reist. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco zodat u uitgerust wakker word. De 4 badkamers zijn opgebouwd uit natuursteen. Alles volgens Europese standaarden.

De villa is voorzien van een design keuken en deze beschikt over de modernste apparatuur en een bronwatertap voor heerlijk verkoelend water. Niet dat u de keuken nodig heeft, maar het is altijd gezellig om te kijken hoe uw privé kok u iets lekkers voorschotelt.

​ U kunt uitrusten op het, aan het zwembad gelegen, zonneterras en u stapt zo het natuurstenen infinity zwembad in om baantjes te trekken. Dit alles met een uitzicht over de schitterende rijstvelden en de omgeving. In het zwembad kunt u tevens op een bank in het water zitten om zo heerlijk verkoelend van uw drankje en het uitzicht te genieten. Nog een prachtig terras vindt u naast het zwembad, hier kunt u in de schaduw van een kopje koffie of een vers gemaakt fruitsapje genieten. Dit mag natuurlijk ook een biertje zijn! U dineert aan de teakhouten tafel die centraal in het huis staat.

De lounge plaats naast het zwembad is een ideale plek om 's avonds in de lounge kussens weg te zakken om even bij te komen van alle indrukken die deze villa en het mooie Bali op u heeft gemaakt. De tropische tuin met prachtige verlichting, zwembad, palmbomen en de heerlijke grote zonnebedden met parasols maken uw vakantie compleet.

U huurt Villa Coconutdream full service
Onze full service betekent dat er 6 dagen per week 8 uur per dag personeel aanwezig is om de dagelijkse taken voor u uit handen te nemen. Het personele team bestaat uit een Gastvrouw/kok, schoonmaakster en een tuinman, deze zorgt ook voor de dagelijkse schoonmaak van het zwembad en de security (is aanwezig tijdens de nachtelijke uren wanneer het overige personeel naar huis is. Gezien de zeer lage criminaliteit bijna overbodig maar voor eventuele calamiteiten altijd handig!).

Onbegrensde service in Villa Coconutdream op Bali
Indien u dit wenst regelen wij vervoer vanaf elke plek op Bali of vanaf het vliegveld naar de villa. U wordt dan welkom geheten door onze Engels sprekende privé chauffeur met comfortabele auto met airco. Bent u aangekomen in de villa dan maakt u kennis met het personeel. Zij verwelkomen u met een glimlach en een heerlijk hapje en drankje. Een zorgeloze vakantie kan beginnen! Er wordt indien gewenst 3 x per dag, westers of Indisch, voor u gekookt, afgewassen en schoongemaakt. Bedden worden opgemaakt en kamers worden schoongemaakt. Voor de overige maaltijden en dagelijkse behoeften, kunt u boodschappen laten doen en deze laten uitserveren door onze staff. Door de zeer lage lokale prijzen kunt u bijna spreken van een all-inclusive formule met ruimte om zelf te bepalen of u buiten de deur wilt eten. In de informatie map vindt u menusuggesties voor de volgende avond, maar ook adressen van goede restaurants in de buurt. Drankjes worden aangereikt, koffie wordt geserveerd, een massage of zwemmen in het maanlicht, het kan allemaal. De gehele dag staat de staff klaar om uw verblijf in Bali onvergetelijk te maken. De bediening en onbegrensde service gedurende 8 uur per dag en 6 dagen per week is werkelijk uniek.

Mocht u gedurende de dag meer privacy willen hebben dan kan dat natuurlijk ook. In overleg met onze manager geven wij het personeel graag een dagje vrij. Wij zijn echter bang dat het verzorgende karakter van onze Balinese staff erg snel went en dat u al na een dag niet meer anders wilt. Wilt u dingen ondernemen dan staat een privé chauffeur tegen een lage vergoeding altijd tot uw beschikking.

Verblijf in de villa
Tijdens uw verblijf in de villa zullen wij al het mogelijke doen om u in de watten te leggen. Alles waar u, tijdens uw vakantie van droomt zullen wij voor u proberen te realiseren. Onze hiervoor opgeleide gastvrouw zal u waar mogelijk behulpzaam zijn. Of het nu gaat over het uitzoeken van het menu voor de volgende dag, het plannen van de excursies, het bespreken van de massage, live muziek tijdens een verjaardag, een bezoek aan de tandarts, het regelen van extra medische verzorging tijdens uw overwintering, het inplannen van onze prive chauffeur, wij doen onze uiterste best.

Wij vervullen uw wensen op Bali
Sommige bezoekers willen graag buiten de bekende paden hun weg zoeken op Bali. Houdt u van yoga of meditatie aan huis, Balinese kookcursus, duikcursus in eigen zwembad, een auto voor de deur of scooters voor de hele familie, een bruidsviering met al uw vrienden inclusief de bruidstaart of een muziekband om je verjaardag bij het zwembad te vieren. Vertel het ons, liefst voor vertrek naar uw villa, en wij doen ons uiterste best om uw wensen te vervullen.

P1004944
P1011312

Kenmerken